ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τον «τελείωσε» με μία κίνηση: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «δίκασε» όπως έπρεπε τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Advertisement

Μετά τη διακοπή της συνεργασίας, φαίνεται πως ξεκίνησαν και τα unfollow, καθώς όπως παρατηρήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ακολουθεί πια τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Πάνω από 100.000 followers έχασε τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε εναντίον του, όταν υποστήριξε τον Δημήτρη Φιντιρίκο, όταν βγήκε στην δημοσιότητα η υπόθεση βιασμού της Θεσσαλονίκης.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το unfollow στον Αλέξανδρο Κοψιάλη μετά το τέλος της συνεργασίας

Το #cancel_Kopsialis παραμένει στα κορυφαία hashtags του Twitter, με τον κόσμο να εναντιώνεται κατά του γνωστού Influencer. Ο ίδιος ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου και πήρε δημόσια θέση, για όσα έχουν ακουστεί και για την τεράστια κριτική που έχει δεχτεί.

Μάλιστα μέσα σε όλα αυτά διεκόπη η συνεργασία του influencer με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για το μεγάλο giveaway στο Instagram και σε συνέχεια αυτού, ο σταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ακολουθεί πλέον τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο Instagram, σε αντίθεση με τον Influencer που συνεχίζει να τον ακολουθεί ακόμη.

Τον «τελείωσε» με μία κίνηση: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «δίκασε» όπως έπρεπε τον Αλέξανδρο Κοψιάλη - Εικόνα 1

Τον «τελείωσε» με μία κίνηση: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «δίκασε» όπως έπρεπε τον Αλέξανδρο Κοψιάλη - Εικόνα 2

Πηγή

Advertisement