ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θαρραλέα 12χρονη βοήθησε να γεννηθεί ο αδερφός της

Advertisement

Η  12χρονη Τζάσι Ντελαπένα μπήκε στην αίθουσα του τοκετού, για να βοηθήσει στη γέννα του αδερφού της στο νοσοκομείο Baptist στο Τζάκσον του Μισισίπη.

Η μητέρα της Τζάσι, Ντέντε Κάραγουεϊ, θυμήθηκε ότι ο γυναικολόγος, Δρ. Γουόλτερ Γουλφ, είδε την Τζάσι να την υποστηρίζει με ανυπομονησία και τη ρώτησε αν ήθελε να ξεγεννήσει το μωρό η ίδια.

Η συγκινητική στιγμή που η 12χρονη Τζάσι Ντελαπένα από το Τζάκσον του Μισισιπή, βοηθάει στη γέννηση του αδερφού της, υπό τις οδηγίες του γυναικολόγου.

Θαρραλέα 12χρονη βοήθησε να γεννηθεί ο αδερφός της - Εικόνα 1

Ο γιατρός Γουόλτερ Γουλφ είδε την Τζάσι να υποστηρίζει ένθερμα τη μητέρα της και τη ρώτησε αν ήθελε να βοηθήσει στη γέννα του μωρού.

Θαρραλέα 12χρονη βοήθησε να γεννηθεί ο αδερφός της - Εικόνα 2

Ο Δρ. Γουλφ έντυσε την Τζάσι με τη στολή του χειρουργείου και καθοδηγούσε τα χέρια της καθ’ όλη τη διάρκεια της γέννησης, συμπεριλαμβανομένης και της κοπής του ομφάλιου λώρου. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από το μπαμπά της, Ζακ.

Θαρραλέα 12χρονη βοήθησε να γεννηθεί ο αδερφός της - Εικόνα 3

Ο Ζακ και η Ντεντέ Κάραγουεϊ είπαν ότι η κόρη τους ήθελε να είναι στη γέννα και του μεσαίου τους γιου πριν από μερικά χρόνια, αλλά αποφάσισαν ότι ήταν πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.

Θαρραλέα 12χρονη βοήθησε να γεννηθεί ο αδερφός της - Εικόνα 4

“Άρχισα να κλαίω, γιατί φοβόμουν ότι δε θα μπορέσω να δω τη στιγμή που γεννιέται, επειδή είμαι πολύ κοντή”, ανέφερε η Τζάσι.

Τότε, ο γιατρός της πρότεινε να βάλει τη στολή του χειρουργείου και να ξεγεννήσει η ίδια το μωρό.

Η Τζάσι εξήγησε ότι έκλαιγε, επειδή νόμιζε πως δε θα μπορέσει να δει τον αδερφό της να γεννιέται, γιατί ήταν πολύ κοντή.

Θαρραλέα 12χρονη βοήθησε να γεννηθεί ο αδερφός της - Εικόνα 5

“Μου άρεσε που τον ξεγέννησα. Με άφησε να σπρώξω και να βγάλω έξω το μωρό”, ανέφερε η Τζάσι.

Θαρραλέα 12χρονη βοήθησε να γεννηθεί ο αδερφός της - Εικόνα 6

Η μητέρα της Τζάσι γέννησε ένα αγόρι 3 κιλών, που θα ονομάσουν Κέισον (στη φωτογραφία μαζί με την Τζάσι). Οι φωτογραφίες που ανέβασε η οικογένεια στο Facebook, έγιναν αμέσως ανάρπαστες.

Θαρραλέα 12χρονη βοήθησε να γεννηθεί ο αδερφός της - Εικόνα 7

Η οικογένεια γέμισε με μηνύματα γεμάτα αγάπη για το μέλλον!

Θαρραλέα 12χρονη βοήθησε να γεννηθεί ο αδερφός της - Εικόνα 8

[dailymail]

 

Advertisement