ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θέμις Μπαζάκα κομψή και γοητευτική στα 65 της

Advertisement

Η Θέμις Μπαζάκα που έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε μία σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό.

Πρόκειται για μία ηθοποιό που έχει αποφασίσει να μιλάει μόνο με τη δουλειά της, γι’ αυτό μας έχει χαρίσει σπουδαίες ερμηνείες.

Η αγαπημένη ηθοποιός που υπηρετεί την υποκριτική για περισσότερα από 30 χρόνια, δεν υπήρξε ποτέ “κοσμική”, έχοντας αποφασίσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνει άσκοπες εμφανίσεις.

Τον τελευταίο χρόνο, μάλιστα, λόγω του κορονοϊού και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, η Θέμις Μπαζάκα έχει έναν παραπάνω λόγο για να απέχει από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία τηλεοπτική δουλειά της Θέμις Μπαζάκα ήταν στο σίριαλ τρόμου του Πάνου Κοκκινόπουλου “Ου φονεύσεις” και έκτοτε δεν έχει ξαναεμφανιστεί στη μικρή οθόνη.

Η Θέμις Μπαζάκα βόλτα στον Εθνικό Κήπο με έναν φίλο της

Πρόσφατα, απαθανατίστηκε από τον τηλεοπτικό φακό να κάνει τη βόλτα της στον Εθνικό Κήπο, συνοδευόμενη από έναν φίλο της.

Όπως φαίνεται, η ηθοποιός απόλαυσε τον περίπατό της, κρατώντας έναν καφέ στο χέρι και ντυμένη σπορ και συζητώντας σε χαλαρή διάθεση με την παρέα της.

Όπως θα διαπιστώσετε, στα 64 χρόνια της, παραμένει όμορφη, κομψή και γοητευτική.

Θέμις Μπαζάκα κομψή και γοητευτική στα 64 της - Εικόνα 1

Θέμις Μπαζάκα κομψή και γοητευτική στα 64 της - Εικόνα 2

Θέμις Μπαζάκα κομψή και γοητευτική στα 64 της - Εικόνα 3

Θέμις Μπαζάκα κομψή και γοητευτική στα 64 της - Εικόνα 4

 

Advertisement