ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θεοφανία Παπαθωμά: «Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες εpωτευμένες με τους γιους τους – Εγώ από τον Αχιλλέα κρατώ μια απόσταση»

Advertisement

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις συνθήκες εργασίας στην τηλεόραση, για τον ρόλο της στη σειρά Μαύρο Ρόδο αλλά και για την απόφασή της να ξεκινήσει τις σπουδές της στη Νομική.

«Οι συνθήκες δουλειάς στην τηλεόραση είναι καλύτερες, εάν σκεφτείς ότι τότε δεν είχαμε ούτε τροχόσπιτο να αλλάξουμε και τρώγαμε πάνω στις πέτρες. Η πιο αντίξοη συνθήκη ήταν όταν στο «Άγγιγμα Ψυχής» γυρίζαμε ξανά και ξανά τη σκηνή στα χιονισμένα Ζαγόρια με θερμοκρασία υπό του μηδενός. Επίσης, έχω μπει στη θάλασσα Νοέμβριο μήνα με κρύο και συμπρωταγωνιστή τον Γιώργο Νινιό» είπε η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Ήμουν πάντα επιλεκτική στις δουλειές μου. Εάν έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε δεν πήγαινα να δουλέψω και έτσι έχασα και πάρα πολλές δουλειές. Πράγματι, στις δουλειές που έκανα ο άντρας πρωταγωνιστής ήταν λίγο σε καλύτερη μοίρα, νομίζω, από την πρωταγωνίστρια», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους. Η Ελληνίδα μάνα τον έχει καταστρέψει τον γιο που δεν ξεκολλάει πάνω από το κεφάλι του. Εγώ από τον Αχιλλέα κρατάω μία απόσταση, τα καλοκαίρια που φεύγει στη γιαγιά του δεν του τηλεφωνώ, λέω όποτε μου τηλεφωνήσει αυτός».

Η χορτοφαγία και τα παιδιά της

Για τη χορτοφαγία, η Θεοφανία Παπαθωμά ανέφερε: «Είμαι χορτοφάγος τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά τώρα κάνω την πυθαγόρειο διατροφή που ουσιαστικά είναι vegan, 80-90% ωμοφαγία. Κανείς δεν τρώει κρέας στο σπίτι, ούτε οι κόρες μας, δεν είναι επιλογή τους, εμείς τους μάθαμε έτσι. Αν δεν δώσεις στα παιδιά κρέας, δεν θέλουν να το φάνε.

Την άφησα αρκετά χρονιά τη δουλειά για να μεγαλώσω τα παιδιά και δεν μετάνιωσα ποτέ γι’ αυτό. Στη δεύτερη κόρη μου έκανα μόνη τον τοκετό στο σπίτι, έπρεπε να το είχα κάνει και στον τοκετό της πρώτη κόρης μου και στον Αχιλλέα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γεννήσω σε μαιευτήριο. Ήμουν τελείως μόνη στον τοκετό, η μαία μπήκε στο δωμάτιο τα τελευταία πέντε λεπτά».

Ο πειρασμός στα… αρνητικά σχόλια

«Η επίκριση είναι δηλητήριο και σου επιστρέφεται. Έτσι όπως το λες μέσα σου μπαίνει, δεν πάει στον άλλον που δεν το ακούει. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο δέχεσαι κριτική. Η επίκριση βαρύνει αυτόν που την κάνει, όχι έμενα. Αυτός που βγάζει βατράχια από το στόμα του, περαστικά!», είπε και πρόσθεσε πως σβήνει όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement