ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα οπαδού του ΠΑΟΚ για τη δολοφονία του Άλκη – «Σας σιχάθηκα» (photos)

Advertisement

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία τις εξελίξεις γύρω από τη στυγνή δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02), ο οποίος ξεψύχησε μέσα σε μια λίμνη αίματος από μαχαιριά.

Ένα γραπτό σημείωμα μαζί με ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ, άφησε άγνωστος στα κάγκελα του σχολείου που βρίσκεται απέναντι από το σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος.

«Δε γυρνάς πίσω. Δεν ξαναπατάω γήπεδο. Τους σιχάθηκα. Σιχαθείτε τους και αγαπήστε τις ιδέες σας όχι τα γούστα τους», γράφει το μήνυμα.Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα thestival, οπαδοί όλων των ομάδων σπεύδουν στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο νεαρός οπαδός του Άρη και αφήνουν διάφορα αντικείμενα αφιερωμένα στη μνήμη του.

Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα οπαδού του ΠΑΟΚ για τη δολοφονία του Άλκη - «Σας σιχάθηκα» (photos) - Εικόνα 5 Photo 1/4 Το μήνυμα στο σημείο. Πηγή: thestival.gr Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα οπαδού του ΠΑΟΚ για τη δολοφονία του Άλκη - «Σας σιχάθηκα» (photos) - Εικόνα 6 Photo 2/4 Μαζί με κασκόλ του ΠΑΟΚ. Πηγή: thestival.gr Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα οπαδού του ΠΑΟΚ για τη δολοφονία του Άλκη - «Σας σιχάθηκα» (photos) - Εικόνα 7 Photo 3/4 Το σημείο που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος. Πηγή: thestival.gr Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα οπαδού του ΠΑΟΚ για τη δολοφονία του Άλκη - «Σας σιχάθηκα» (photos) - Εικόνα 8 Photo 4/4 Οπαδοί διαφόρων ομάδων αφήνουν αντικείμενα. Πηγή: thestival.gr

Πηγή

Advertisement