ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Απαράδεκτη δήλωση υπέρ του Ιερέα για τον βιασμό της αvήλικης

Advertisement

Σε μία απαράδεκτη δήλωση προχώρησε μία πιστή στην γειτονιά της εκκλησίας όπου λειτουργούσε ο ιερέας ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η πιστή έριξε την ευθύνη στο ανήλικο θύμα και όχι στον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό.

Όπως δήλωσε η ηλικιωμένη πιστή: «Στην γειτονιά ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Καθόταν με την οικογένειά του, έπινε μία πορτοκαλάδα και έφευγε. Τώρα τι θέλουν τα κοριτσάκια αυτά, μπορείτε να μου πείτε. Όταν βγάζουν τα βυζάκια απ’ έξω και προκαλούν τον κόσμο, καλά είναι; Ένας άγιος άνθρωπος. Τα παιδάκια του κάθε Κυριακή κρατάνε τα εξαπτέρυγα. Εγώ δεν τα πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά,

Ωστόσο, υπήρξαν -ευτυχώς- και άλλοι πιστοί που δεν συμφώνησαν με την άποψή της.

«Υπεύθυνος και υπόλογος είναι ο κάθε ένας για αυτά που κάνει και που λέει. Την εκκλησία κουραστήκαμε να την κάνουμε από το υστέρημά μας», είπε μία κυρία, ενώ μία άλλη δήλωσε: «Πέσαμε από τα σύννεφα. Από την Ακρόπολη. Τα συναισθήματα να τα έχει αυτός που τα έκανε αυτά. Τον είχαμε για καλό άνθρωπο».

«Τον γνώριζα αρκετά χρόνια. Δεν είχαμε ψιλιαστεί τίποτα», «Η εικόνα που είχαμε είναι ενός σοβαρού οικογενειάρχη. Είχε πολύ ζήλο για το κομμάτι της νεότητας. Πέσαμε από τα σύννεφα γιατί δεν είχε δώσει δικαίωμα», ανέφεραν άλλες γυναίκες.

Υπενθυμίζεται πως, ο ιερέας κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και για πορνογραφικό υλικό.

Πηγή

Advertisement