ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει: H 14χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά ξεδιπλώνει για πρώτη φορά δημόσια τα ταλέντα της

Advertisement

Η κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία, ανεβάζει βίντεο στο TikTok και αποθεώνεται από τους θαυμαστές της. Πόσο μεγάλωσε η Αναστασία! Τόσο που ανεβάζει τα δικά της βιντεάκια και εμείς την απολαμβάνουμε να τραγουδά στα χνάρια του μπαμπά της.

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: H 14χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά ξεδιπλώνει για πρώτη φορά δημόσια τα ταλέντα της - Εικόνα 1 Η Αναστασία Ρουβά, σε λίγο καιρό θα γίνει 14 χρονών και διατηρεί τους δικούς της λογαριασμούς στα social media, όπου δημοσιεύει αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά της.

Περισσότερο όμως, η κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη φαίνεται πως προτιμά το TikTok, στο οποίο πρόσφατα μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στην πλατφόρμα, μας έδειξε ακόμα ένα ταλέντο της και δεν είναι άλλο από το τραγούδι!

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: H 14χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά ξεδιπλώνει για πρώτη φορά δημόσια τα ταλέντα της - Εικόνα 2 Η Αναστασία Ρουβά δείχνει να αγαπά τη μουσική και τα τραγούδια, κάνοντας συνεχώς lip-sync βίντεο.

Η μικρή τραγουδά και οι followers της την αποθεώνουν σε κάθε βίντεο που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς. Δείτε παρακάτω το βίντεο της

 

Advertisement