ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το πιο εργονομικό δωμάτιο στον κόσμο. Σε λίγα τετραγωνικά τα χωρά όλα ακόμη και να κάνεις γυμναστική

Advertisement

Τα δωμάτια στο Zoku Loft του Άμστερνταμ θυμίζουν περισσότερο μικρά διαμερίσματα και ο έξυπνος σχεδιασμός τους τους επιτρέπει να αξιοποιούν κάθε εκατοστό των 24 τετραγωνικών μέτρων του.

Το κάθε δωμάτιο διαθέτει μεγάλο κρεβάτι, μεγάλα παράθυρα, τραπέζι κουζίνας και καναπέ. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, το γραφείο είναι «κρυμμένο» κάτω από το κρεβάτι και ακόμα και η σκάλα που οδηγεί σε αυτό σύρεται για να χρησιμοποιηθεί και μπορεί να αποθηκευτεί όταν δεν χρησιμοποιείται.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 133 δωμάτια που απευθύνονται σε ανθρώπους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους αλλά και επισκέπτες που θα μείνουν αρκετές μέρες στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Το Zoku Loft θα ανοίξει του χρόνου και έχει προβλέψει ακόμα και για εκείνους που δεν θέλουν να παραλείπουν την άσκηση από την καθημερινότητά τους, καθώς έχει κρίκους που κρέμονται από το ταβάνι!

Η διαμονή κοστίζει από 146 δολάρια τη βραδιά για τα μικρά δωμάτια ενώ υπάρχουν και τα Zoku Loft XL με εμβαδό 30 τετραγωνικά μέτρα και τα Zoku Loft XXL για τέσσερις φιλοξενούμενους, με εμβαδό 46 τετραγωνικά μέτρα και κόστος 219 δολάρια τη βραδιά.

Το πιο εργονομικό δωμάτιο στον κόσμο. Τα χωρά όλα στα 24 τετραγωνικά του- Δείτε φωτογραφίες - Εικόνα 2Το πιο εργονομικό δωμάτιο στον κόσμο. Τα χωρά όλα στα 24 τετραγωνικά του- Δείτε φωτογραφίες - Εικόνα 3Το πιο εργονομικό δωμάτιο στον κόσμο. Τα χωρά όλα στα 24 τετραγωνικά του- Δείτε φωτογραφίες - Εικόνα 4Το πιο εργονομικό δωμάτιο στον κόσμο. Τα χωρά όλα στα 24 τετραγωνικά του- Δείτε φωτογραφίες - Εικόνα 5Το πιο εργονομικό δωμάτιο στον κόσμο. Τα χωρά όλα στα 24 τετραγωνικά του- Δείτε φωτογραφίες - Εικόνα 6Το πιο εργονομικό δωμάτιο στον κόσμο. Τα χωρά όλα στα 24 τετραγωνικά του- Δείτε φωτογραφίες - Εικόνα 7

πηγή : newsbeast

Πηγή

Advertisement