ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τούρκος σήκωσε ολόκληρο αυτοκίνητο με τα χέρια του για να μπορέσει η θεία του να ξεπαρκάρει

Advertisement

Την κατάσταση στα στιβαρά του μπράτσα αναγκάστηκε να πάρει ένας δυνατός άντρας από την Τουρκία που κατοικεί στο Λούτον της Αγγλίας, κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης για χώρο στάθμευσης. Ο 23χρονος μετακίνησε με τα χέρια του ένα αυτοκίνητο, προκειμένου να βοηθήσει τη θεία του να τακτοποιήσει το δικό της ΙΧ.

Τούρκος σήκωσε ολόκληρο αυτοκίνητο με τα χέρια του για να μπορέσει η θεία του να ξεπαρκάρει - Εικόνα 2

Ο 23χρονος Χακάν Ατσάρ, γνωστός – λόγω της δύναμής του- και ως «Τουλκ» («Τούρκος Χουλκ»), έκανε την… απόλυτη προπόνηση την περασμένη εβδομάδα, στις 24 Σεπτεμβρίου. Η θεία του, Άμπι Μουσταφά, είχε μια διένεξη με έναν γείτονά της όσον αφορά τον χώρο παρκαρίσματος σε έναν δημόσιο δρόμο και αναγκάστηκε να φωνάξει τον ανιψιό της να «καθαρίσει».

Δείτε το βίντεο

Ο γείτονας, προφανώς για εκδίκηση, πάρκαρε το όχημά του μπροστά από τον χώρο που χρησιμοποιούσε η Μουσταφά, με αποτέλεσμα εκείνη να μην μπορεί να ξεπαρκάρει το δικό της αυτοκίνητο. Αρχικά επιστρατεύτηκε η διπλωματική οδός, αλλά στη συνέχεια, βλέποντας ότι δεν έβγαζε κάπου, ο Ατσάρ προχώρησε στην… αυτοδικία.

Τούρκος σήκωσε ολόκληρο αυτοκίνητο με τα χέρια του για να μπορέσει η θεία του να ξεπαρκάρει - Εικόνα 3

Η κάμερα ασφαλείας του δρόμου τον κατέγραψε να μετακινεί με τα ίδια του τα χέρια το μπλε Opel Corsa, κάτι που έκανε τον γείτονα να καλέσει τις Αρχές να επιληφθούν επί του θέματος, διότι ισχυρίζεται πως από την κίνηση αυτή προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητό του.

«Έχω μια εκπληκτική σχέση με τη θεία μου και βλέπουμε ο ένας τον άλλον κάθε μέρα. Τη μέρα εκείνη έλαβα μια κλήση από αυτήν. Μου είπε ότι οι γείτονες απέναντί της πάρκαραν μπροστά από τον χώρο που χρησιμοποιεί εκείνη.

Τούρκος σήκωσε ολόκληρο αυτοκίνητο με τα χέρια του για να μπορέσει η θεία του να ξεπαρκάρει - Εικόνα 4

Στην πλευρά του δρόμου που μένει η θεία μου δεν υπάρχουν θέσεις παρκαρίσματος και αναγκάζεται να βάλει το δικό της ΙΧ εκεί. Δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα σε εκείνους, όμως ως αντίποινα, έβαλαν το αυτοκίνητό τους μπροστά από τον χώρο που χρησιμοποιεί η θεία μου», δήλωσε αρχικά ο Ατσάρ.

Τούρκος σήκωσε ολόκληρο αυτοκίνητο με τα χέρια του για να μπορέσει η θεία του να ξεπαρκάρει - Εικόνα 5

Στη συνέχεια τόνισε: «Η γειτόνισσα που μένει απέναντι δεν είχε κανένα θέμα με τη θεία μου. Όμως, ο φίλος της παρουσιαζόταν ανένδοτος. Δεν ήταν και κανένας μεγάλος κόπος να μετακινήσουν το αυτοκίνητο. Και βλέποντας ότι δεν υπήρχε διάθεση, είπα να το μετακινήσω μόνος μου».

Τούρκος σήκωσε ολόκληρο αυτοκίνητο με τα χέρια του για να μπορέσει η θεία του να ξεπαρκάρει - Εικόνα 6

Πηγή: nbst

 

 

Advertisement