ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τους τσάκωσε ξανά ο φακός: Νέα παθιασμένα φιλιά Μυριέλλας – Κατσαούνη, έξαλλοι οι υπόλοιποι παίκτες μαζί τους

Advertisement

Φαίνεται να «ξαναφουντώνει» το ειδύλλιο ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και στον Γιώργο Κατσαούνη, όπως δείχνει το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου.

Ένα στιγμιότυπο από το συμβούλιο του νησιού αποτυπώνει καρέ-καρέ πως οι δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας ήρθαν ξανά πιο κοντά, κάτι που φαίνεται να είχε «παγώσει» το προηγούμενο διάστημα.

Μυριέλλα Κουρεντή: Το τρυφερό τετ α τετ με το Γιώργο Κατσαούνη

Συγκεκριμένα μετά το συμβούλιο στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκει την ευκαιρία και δίνει το γράμμα της στον Γιώργο Κατσαούνη όπου του εξηγεί τι έχει συμβεί και… το ειδύλλιο όχι απλά συνεχίζεται, αλλά όλοι οι παίκτες θα τους δουν να ανταλλάσσουν φιλιά.

«Η Μυριέλλα προφανώς δεν έχει κόψει οποιαδήποτε σχέση με τον “τσακα τσουκα”», ακούγεται να σχολιάζει έξαλλη η Αθηνά Ευμορφιάδη καθώς η Μυριέλλα Κουρέντη, όπως φαίνεται στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, λέει για τον Γιώργο Κατσαούνη: «κατάλαβα ότι έχει μετανιώσει και έχει παρεξηγήσει πράγματα».

«Η Μυριέλλα λέει και ξελέει πράγματα μονίμως, άλλα θα σου πει το πρωί και άλλα το βράδυ κι αυτό είναι που έχει τρελάνει όλη την ομάδα γιατί συνεχώς αλλάζει τα λεγόμενά της» τονίζει η Αθηνά.

«Μου ζήτησε συγγνώμη και νομίζω τα πράγματα μεταξύ μας συνεχώς φτιάχνουν» υπογραμμίζει από την πλευρά της η ηθοποιός ενώ στο τέλος του συμβουλίου του νησιού σήμερα, Δευτέρα, οι δύο τους φαίνεται να έχουν και ένα πολύ στενό τετ α τετ.

Πηγή

Advertisement