ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τριαντάφυλλος: «Είναι στο χέρι τους αν θέλουν ένα Survivor με μένα μέσα και νούμερα πάνω από 60%»

Advertisement

Στα γραφεία της Acun Medya βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος μαζί με τον δικηγόρο του για να συζητήσουν εκτενέστερα για το Survivor All Star αλλά και την συμμετοχή του ξανά στο ριάλιτι.

Ο δικηγόρος άφησε τη δική του αιχμή για τις συζητήσεις και την ανταπόκριση της εταιρείας, στις κάμερες που τους συνάντησαν έξω από τα γραφεία: «Ήρθαμε για να συζητήσουμε. Αντί να ασχολούμαστε με τον Τριαντάφυλλο μήπως να ασχολούμαστε με το πώς ωφελούνται οι άλλοι από τον Τριαντάφυλλο; Είναι στο χέρι της Acun να αποφασίσει αν θέλει ένα Survivor με έναν Τριαντάφυλλο μέσα και νούμερα πάνω από 60%».

Ο τραγουδιστής είπε: «Ήρθα να πιω έναν καφέ. Όταν χάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι πλάκα; Ήμουν στα αγωνίσματα, δεν έχω υπογράψει. Είναι θέμα οικογενειακό και προσωπικό. Μακάρι να πάει ο Ντάνος. Εγώ έφευγα από τα αγωνίσματα και μου λέει ο Κώστας πως περιμένει 1,5 χρόνο την ρεβάνς» είπε. «Ήταν κι εκεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Περικλής και η Μελίνα. Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν, μόνο στον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Αλέξη», συμπλήρωσε.

Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

 

Πηγή : yourtipster.gr

Advertisement