ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Τρικαλινός bodybuilder του ελληνικού στρατού που τρέμουν οι Τούρκοι

Advertisement

Το »χακί θηρίο» του Δ’ΣΣ ξαναχτυπά. Ο λόγος για τον Τρικαλινό Ίλαρχο Γιώργο Μαργαρίτη, ο οποίος υπηρετεί στον Προβατώνα του Έβρου και είναι γνωστός στο πανελλήνιο, για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις του σε διεθνείς αγώνες σωματικής διάπλασης της ομοσπονδίας IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness). Καταξιωμένος στο χώρο της Ελληνικής Σωματοδόμησης, έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει στο χώρο του Bodybuilding και του Fitness μέσα από τις συνεχείς επιτυχίες του. Αγωνίζεται στο bodybuilding από το 2010, με πρώτη συμμετοχή στην κατηγορία Body Fitness στο Πρωτάθλημα της WABBA το 2010, στην οποία και κατέκτησε την 2η θέση. Στο Πανευρωπαϊκό της WABBA που ακολούθησε κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία Fitness. Συνέχισε τους αγώνες  λαμβάνοντας την 3η θέση στο Πρωτάθλημα της WABBA.

Στη συνέχεια, συμμετείχε στο Παγκόσμιο της WABBA στην Βουδαπέστη. Επανέρχεται το 2014 στο Mr Κρήτη της WABBA όπου κερδίζει την 1η θέση, -όπως και στο Πρωτάθλημα της WABBA.

Επανέρχεται δυναμικά το 2016, τον Ιούνιο, και κερδίζει την κατηγορία Classic Bodybuilding +1.80 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΟΣΔ. Συνεχίζει το Νοέμβριο, και παίρνει τη 2η θέση στην κατηγορία Classic Bodybuilding +1.80 στο Πανελλήνιο Κύπελλο της ΕΟΣΔ και συμμετέχει στο IFBB ATHENS DIAMOND CUP που θεωρείται ισως ο πιο δύσκολος αγώνας σε διεθνές επίπεδο, και λαμβάνει την 3η θέση Classic BB +1.80 Ο Τρικαλινός bodybuilder του ελληνικού στρατού που τρέμουν οι Τούρκοι - Εικόνα 1 Μερικές απο τις σημαντικότερες αγωνιστικές συμμετοχές του Γιώργου Μαργαρίτη:

  • 2010 WABBA Πρωτάθλημα 2η θέση
  • 2010 WABBA Mr Europe 3η θέση
  • 2011 WABBA Πρωτάθλημα 3η θέση
  • 2011 WABBA World Championships
  • 2014 WABBA Mr Kρήτη 1η θέση
  • 2014 WABBA Πρωτάθλημα 1η θέση
  • 2014 WABBA World Championships
  • 2016 ΕΟΣΔ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 1η θέση Classic BB +1.80

Ο Τρικαλινός bodybuilder του ελληνικού στρατού που τρέμουν οι Τούρκοι - Εικόνα 2 Ο Τρικαλινός bodybuilder του ελληνικού στρατού που τρέμουν οι Τούρκοι - Εικόνα 3 Ο Τρικαλινός bodybuilder του ελληνικού στρατού που τρέμουν οι Τούρκοι - Εικόνα 4 Ο Τρικαλινός bodybuilder του ελληνικού στρατού που τρέμουν οι Τούρκοι - Εικόνα 5 Ο Τρικαλινός bodybuilder του ελληνικού στρατού που τρέμουν οι Τούρκοι - Εικόνα 6 Ο Τρικαλινός bodybuilder του ελληνικού στρατού που τρέμουν οι Τούρκοι - Εικόνα 7 Ο Τρικαλινός bodybuilder του ελληνικού στρατού που τρέμουν οι Τούρκοι - Εικόνα 8 Ο Τρικαλινός bodybuilder του ελληνικού στρατού που τρέμουν οι Τούρκοι - Εικόνα 9 Ο Τρικαλινός bodybuilder του ελληνικού στρατού που τρέμουν οι Τούρκοι - Εικόνα 10 Ο Τρικαλινός bodybuilder του ελληνικού στρατού που τρέμουν οι Τούρκοι - Εικόνα 11 Ο Τρικαλινός bodybuilder του ελληνικού στρατού που τρέμουν οι Τούρκοι - Εικόνα 12
Πηγή

Advertisement