ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που προκαλούν εντύπωση με τη διαφορετικότητα τους!

Advertisement

Όλοι λίγο πολύ έχουμε δει ζωγραφιές – οφθαλμαπάτες. Συνήθως τις βλέπουμε σχεδιασμένες στο χαρτί, σε τοίχους ή στο πάτωμα.

Ο Ιταλός makeup artist Luca Luce ωστόσο, χρησιμοποιεί έναν εντελώς διαφορετικό καμβά για να κάνει τις εκπληκτικές ζωγραφιές του ακόμα πιο ξεχωριστές.

Με την βοήθεια της προοπτικής, την σωστή τοποθέτηση σκιών και ένα φωτορεαλιστικό στυλ ζωγραφικής, δημιουργεί σουρεαλιστικά, τρισδιάστατα έργα τέχνης στην παλάμη του.

Χρησιμοποιώντας την αχαλίνωτη φαντασία του, ο Luce απεικονίζει οτιδήποτε από μικροσκοπικά πλάσματα που ζουν κάτω από το δέρμα του μέχρι ένα πρόσωπο με τέσσερα μάτια που του μιλάει.

Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που ξαφνιάζουν! - Εικόνα 1 Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που ξαφνιάζουν! - Εικόνα 2 Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που ξαφνιάζουν! - Εικόνα 3 Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που ξαφνιάζουν! - Εικόνα 4 Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που ξαφνιάζουν! - Εικόνα 5 Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που ξαφνιάζουν! - Εικόνα 6 Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που ξαφνιάζουν! - Εικόνα 7 Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που ξαφνιάζουν! - Εικόνα 8 Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που ξαφνιάζουν! - Εικόνα 9 Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που ξαφνιάζουν! - Εικόνα 10 Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που ξαφνιάζουν! - Εικόνα 11 Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που ξαφνιάζουν! - Εικόνα 12 Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που ξαφνιάζουν! - Εικόνα 13 Τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες πάνω στην παλάμη που ξαφνιάζουν! - Εικόνα 14

Πηγή: LucaLuceArtist

 

Advertisement