ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τρόφιμα που ανοίγουν με πολύ εύκολο τρόπο αρκεί κάποιος να μας δείξει πως ανοίγουν

Advertisement

Ζούμε και μαθαίνουμε. Αυτό είναι αλήθεια αν σκεφθούμε ότι μπορεί να ζούμε χρόνια και όμως να μην έχουμε συνειδητοποιήσει, για παράδειγμα, ότι ανοίγουμε το κουτί της κρέμας λάθος.

Δείτε εννέα τρόφιμα που μπορείτε να ανοίξετε πιο εύκολα και αποτελεσματικά από ό, τι πιστεύατε.

Φακελάκι ζάχαρης

Εννιά προϊόντα διατροφής που τα ανοίγουμε λάθος - Εικόνα 1

Ο σχεδιασμός για αυτά τα φακελάκια ζάχαρης που υπάρχουν παντού έγινε από τον Benjamin Eisenstadt. Η ιδέα πίσω από αυτά ήταν πολύ απλή. Εσείς πρέπει να σχίσετε το φακελάκι στην μέση και όχι από την άκρη. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον τρόπο, όλη η ζάχαρη θα καταλήξει στο φλιτζάνι σας, και θα σας έχει μείνει μόνο το περιτύλιγμα στο χέρι σας.

Πατατάκια Pringles

Εννιά προϊόντα διατροφής που τα ανοίγουμε λάθος - Εικόνα 2

Τρώγοντας Pringles, γίνεται πολύ πιο εύκολο αν τοποθετήσετε ένα διπλωμένο κομμάτι χαρτί Α4 στο εσωτερικό του σωλήνα.

Απλά πατατάκια

Εννιά προϊόντα διατροφής που τα ανοίγουμε λάθος - Εικόνα 3

Κόψτε το κεντρικό τμήμα του πακέτου χρησιμοποιώντας ψαλίδι ή οποιοδήποτε άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Βραστές πατάτες

Εννιά προϊόντα διατροφής που τα ανοίγουμε λάθος - Εικόνα 4

Κάντε μια τομή γύρω από τη μέση της πατάτας. Βράστε και στη συνέχεια βάλτε την σε κρύο νερό. Θα πρέπει τώρα να βγαίνει η φλούδα με τα χέρια σας, με λίγη προσπάθεια.

Τα Tic Tac

Εννιά προϊόντα διατροφής που τα ανοίγουμε λάθος - Εικόνα 5

Εννιά προϊόντα διατροφής που τα ανοίγουμε λάθος - Εικόνα 6

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το πλαίσιο στο πλάι και τα μεμονωμένα Tic Tac  θα πέσουν έξω πάνω στην ειδική καρτέλα στο καπάκι!

Ατομικές μερίδες γάλακτος

Εννιά προϊόντα διατροφής που τα ανοίγουμε λάθος - Εικόνα 7

Τραβήξτε το τμήμα του περιτυλίγματος που βρίσκεται πάνω από το κυπελάκι (στην φωτογραφία δεξιά, στο κάτω μέρος της εικόνας) λοξά σε όλη την κορυφή του δοχείου για να δημιουργήσετε μια τριγωνική τρύπα. Τώρα θα πρέπει να είστε σε θέση να βάλετε την κρέμα στον καφέ σας χωρίς διαρροές.

Καφές

Εννιά προϊόντα διατροφής που τα ανοίγουμε λάθος - Εικόνα 8

Δεν χρειάζεται να ανοίξετε δια της βίας το καπάκι του καφέ και να διατρέχετε τον κίνδυνο  διαρροής. Η McDonald ‘s, καθώς και άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν τώρα καπάκια με ειδικό άνοιγμα  ή εναλλακτικά  σχίζετε για να κάνετε μια μικρή τρύπα.

Κουτί χυμών

Εννιά προϊόντα διατροφής που τα ανοίγουμε λάθος - Εικόνα 9

Το άνοιγμα σε ένα χαρτοκούτι χυμού βρίσκεται συνήθως κοντά στην μια πλευρά. Αν ρίξετε το χυμό με εκείνη την πλευρά που είναι πιο κοντά στο ποτήρι, ο αέρας δεν θα μπορεί να μπει στο κουτί, και θα πέφτει με αστάθεια. Ο σωστός τρόπος για να το κάνουμε είναι, στην πραγματικότητα, να κρατήσουμε το κουτί με το άνοιγμα στην κορυφή. Στη συνέχεια, ο χυμός θα ρέει ομαλά.

Καρύδες

Εννιά προϊόντα διατροφής που τα ανοίγουμε λάθος - Εικόνα 10

Ψάξτε για τις τρεις μαύρες κηλίδες στην καρύδα που βρίσκονται κοντά μεταξύ τους. Τρυπήστε το κέλυφος σε ένα από αυτά τα σημεία, χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι ή ένα αιχμηρό μαχαίρι, στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα καλαμάκι και … πιείτε! Αν θέλετε να κόψτε την καρύδα, εντοπίστε τον κύκλο κατά μήκος της επιφάνειας σε ένα επίπεδο ελαφρώς πιο κοντά στα μελανά σημεία από ό, τι στη μέση. Χτυπήστε δυνατά αυτή την γραμμή γύρω και θα ανοίξει.

Κονσερβοποιημένα τρόφιμα

Εννιά προϊόντα διατροφής που τα ανοίγουμε λάθος - Εικόνα 11

Κρατώντας το δοχείο σφιχτά, κόψτε την κορυφή χρησιμοποιώντας το ανοιχτήρι ενώ κινείτε το δοχείο με κατεύθυνση προς το μέρος σας,στρίβοντας το καθώς το ανοίγετε. Θα πρέπει να καταλήξετε σε ένα άνοιγμα χωρίς αιχμηρές άκρες.

 

Advertisement