ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η νέα τσάντα-αεροπλάνο της Louis Vuitton κοστίζει περισσότερο και από το να αγόραζες το πραγματικό αεροπλάνο

Advertisement

τσάντα-αεροπλάνο από τον γνωστό οίκο μόδας Louis Vuitton κοστίζει περισσότερο από ένα πραγματικό αεροπλάνο. Μια τσάντα Louis Vuitton σε σχήμα αεροπλάνου προσφέρει περισσότερα από ένα πραγματικό αεροπλάνο.

Η νέα τσάντα-αεροπλάνο της Louis Vuitton κοστίζει περισσότερο και από το να αγόραζες το πραγματικό  - Εικόνα 1

Η τσάντα είναι μέρος της συλλογής Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021 και θα προσφέρετε στους αγοραστές στην τιμή των 39.000 $ – κάτι που έχει γίνει ξεσηκώσει το διαδίκτυο

Η νέα τσάντα-αεροπλάνο της Louis Vuitton κοστίζει περισσότερο και από το να αγόραζες το πραγματικό  - Εικόνα 2 Η νέα τσάντα-αεροπλάνο της Louis Vuitton κοστίζει περισσότερο και από το να αγόραζες το πραγματικό  - Εικόνα 3 Η νέα τσάντα-αεροπλάνο της Louis Vuitton κοστίζει περισσότερο και από το να αγόραζες το πραγματικό  - Εικόνα 4

Σε απάντηση σε ένα viral tweet, ένα άτομο απέδειξε ότι ένα αληθινό αεροπλάνο είναι φθηνότερο κατά 7.000 $, κοινοποιώντας ένα αεροσκάφος Cessna του 1968 που διατίθεται για 32.300 $. Τι μεγάλη προσφορά!

Η νέα τσάντα-αεροπλάνο της Louis Vuitton κοστίζει περισσότερο και από το να αγόραζες το πραγματικό  - Εικόνα 5

Το ίδιο άτομο είπε ακόμη ότι έχει εντωπίσει μερικά αεροπλάνα ακόμη φθηνότερα: «Είδα μερικά να κυμαίνονται στα 20.000 $ με 30.000 $. Πολύ καλύτερα από ένα τσαντάκι !!”

Σε απάντηση στην ανάρτηση για τη Cessna, κάποιος έγραψε: «Και έχουν απομείνει αρκετά χρήματα για μια νέα LV. Περίφημη δουλειά.»

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν σταδιακά να θυμώνουν περισσότερο με το γεγονός ότι μια τσάντα κοστίζει σχεδόν 40.000 $, με κάποιον χρήστη να γράφει: «Ηλίθιοι άνθρωποι που θεωρούν που σκέφτονται να δώσουν τόσα λεφτά για ένα τσαντάκι !! Και επίσης φαίνεται απαίσιο.»

Σύμφωνα με αναφορές, η τσάντα απευθύνεται σε άντρες και σχεδιάστηκε από τον Virgil Abloh. Διαθέτει το χαρακτηριστικό καφέ σχέδιο της μάρκας και έχει φτερά, κινητήρες, ουρά και μύτη.

Οι άνθρωποι άρχισαν να επισημαίνουν ότι θα μπορούσαν πραγματικά να βάλουν διαφορετικά αντικείμενα στα διάφορα μέρη του αεροπλάνου.

«Πού είναι το λιποζάν μου;» Έγραψε ένας, πριν προσθέσει: «Έχεις ψάξει στο πιλοτήριο;»

Αυτή δεν είναι η πρώτη δημιουργία εκεί έξω από τον Virgil Abloh, καθώς ο σχεδιαστής μοιράστηκε ένα κλιπ μιας τσάντας σε σχήμα καρότου που έχει παρακολουθηθεί πάνω από 1,4 εκατομμύρια φορές.

Η τσάντα ήταν φτιαγμένη από πορτοκαλί δέρμα και έφερε για άλλη μια φορά το μοτίβο LV και ένα πράσινο ύφασμα να βγαίνει από την κορυφή.

Πηγή

Advertisement