ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τζεφ Μοντάνα σε Λιάγκα: «Η Φαίη είναι μητέρα των παιδιών σου και δεν μίλησες στην προσβολή του Κούγια»

Advertisement

Η Τζεφ Μοντάνα, το διεθνούς φήμης non-binary (μη δυαδικό) μοντέλο, βρέθηκε στο Πρωινό, σήμερα, Παρασκευή, με αφορμή τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία αναβλήθηκε για τις 25 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, η Τζεφ Μοντάνα ξεκαθάρισε ότι δεν είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη και αρνήθηκε να μιλήσει περαιτέρω για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον γνωστό σκηνοθέτη, υπογραμμίζοντας «είμαι κατά της βίας, των βιασμών και του Λιγνάδη».

Ερωτηθείσα από τον Γιώργο Λιάγκα για τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη, απάντησε πως «αυτά τα έχω ξαναπεί. Σήμερα είναι η ημέρα δίνεται δικαιοσύνη και το σημαντικό που ήρθα να συζητήσουμε είναι η ανάληψη ευθυνών. Επειδή έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις και ο κόσμος δεν την έχει δει, στη Συνατσάκη, στον Τέλογλου. Δεν ήρθα να απολογηθώ για τα τραύματά μου. Τραύματα έχουμε όλοι. Δεν ήρθα εδώ για να μιλήσω γι’ αυτό».

«Αν ήρθες εδώ να μας μιλήσεις για τις άλλες συνεντεύξεις που έχεις κάνει και εδώ να μην θες να μιλήσεις… Επειδή είναι η δίκη του Λιγνάδη και έχεις πει ότι είναι ένας άνθρωπος που σε χειραγωγούσε, αυτό είναι σημαντικό» επεσήμανε ο Γιώργος Λιάγκας, για να λάβει την απάντηση «αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Κούγιας καθόταν εδώ σε αυτή τη θέση και προσέβαλε τη Φαίη και όπως σωστά σου είπε η Μάρω Κοντού, η Φαίη είναι η μητέρα των παιδιών σου… Ήσουν αμέτοχος. Ο Κούγιας είναι ένας άνθρωπος που μας προσβάλλει».

Έντονη κόντρα ανάμεσα σε Τζεφ Μοντάνα και Γιώργο Λιάγκα

“Το ξέρω καλύτερα από εσένα αυτό» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας, αναφερόμενος στην ατάκα του μοντέλου για τη Φαίη Σκορδά ότι είναι η μητέρα των παιδιών του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τζεφ Μοντάνα ανέφερε ότι ήταν θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη, όμως, δεν απάντησε ξανά στον Γιώργο Λιάγκα όταν τον ρώτησε το πώς χειραγωγήθηκε.

«Τι θες να σε ρωτήσουμε; Καταλαβαίνω ότι είσαι ένα τραυματισμένο παιδί. Κλήθηκες όμως σήμερα να δώσεις μία συνέντευξη εσύ. Ποιο είναι το τραύμα που σου δημιούργησε η γνωριμία με τον Δημήτρη Λιγνάδη; Αν δεν θες να απαντήσεις, δεν απαντάς. Από αγάπη σε ρωτάω».

«Επιμένετε να μιλήσω για τα προσωπικά μου τραύματα. Δεν είναι εύκολο στην τηλεόραση. Την προσέγγισή σου Γιώργο την καταλαβαίνω. Δεν είσαι έτοιμος ακόμα» του ανταπάντησε το μοντέλο, με τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδράει σε έντονο ύψος, λέγοντας «μην κρίνεις εάν δεν ξέρεις. Ήρθες εδώ σήμερα να μας κάνεις μάθημα; Με πολλή αγάπη σε φωνάξαμε, το αν είμαι εγώ έτοιμος να αντιληφθώ κάποια πράγματα, άστο να το ξέρω εγώ».

Πηγή

Advertisement