ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τζώρτζης Μονογυιός – MadClip: Οι έξι τpαγικές συμπτώσεις των δύο τροχαίων που τους οδήγησαν στον θάνατο

Advertisement

Για το τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στη Βούλα στο οποίο βρήκε φρικτό θάνατο ο Τζώρτζης Μονογυιός μίλησε στον ΑΝΤ1 ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς τα δύο δυστυχήματα είναι πανομοιότυπα.

«Το τροχαίο αυτό μου θυμίζει καρμπόν εκείνο του Mad Clip πριν από τρεις μήνες», τόνισε ο κ. Μαδιάς και πρόσθεσε ότι «η φορά και η κατεύθυνση της εκτροπής είναι πανομοιότυπες. Απλώς αλλάζει η κατεύθυνση του οχήματος».

Σχετικά με τη φωτιά, ο κ. Μαδιάς τόνισε ότι «υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες ειδικά σε τέτοια αυτοκίνητα και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό που επεμβαίνουν πάνω σε όλα τα συστήματα που είναι επικίνδυνο να πάρει φωτιά τόσο το καύσιμο, όσο και τα πιο ζεστά σημεία του κινητήρα. Εδώ πήρε αμέσως φωτιά. Και θα διερευνηθεί εάν τα αίτια θανάτου του οδηγού είναι από την πρόσκρουση του οχήματος ή από τη φωτιά».

Αναφερόμενος στην ταχύτητα που μπορεί να είχε το αυτοκίνητο, ο πραγματογνώμονας υποστήριξε ότι, «θυμάστε την υπόθεση με τον Mad Clip που μιλούσαν για ιλιγγιώδη ταχύτητα; 135 χλμ. ήταν η ταχύτητα εκτροπής και η ταχύτητα πρόσκρουσης 85 χλμ. Αυτές οι προσκρούσεις που δεν έχουν μεγάλες επιφάνειες, όπως σε κορμούς δέντρων και μεταλλικούς στύλους μεταβάλλεται, μειώνεται και στρεβλώνεται δραματικά ο ζωτικός χώρος της καμπίνας και έχουμε θανάσιμα αποτελέσματα ακόμη και σε ταχύτητες των 65-70 χλμ.».

Συνεπώς, όπως προκύπτει, από τα λεγόμενα του εμπειρογνώμονα:

O Mad Clip είχε χάσει τη ζωή του στον ίδιο δρόμο και μάλιστα πολύ κοντά στο νέο δυστύχημα. Η φορά και η κατεύθυνση της εκτροπής είναι πανομοιότυπες. Απλώς αλλάζει η κατεύθυνση του οχήματος. Και τα δύο αυτοκίνητα έπεσαν πάνω σε δέντρο. Και τα δύο αυτοκίνητα κατά την πρόσκρουση πήραν φωτιά Και τα δύο αυτοκίνητα είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα Και στα δύο τροχαία δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την Τροχαία.

 

Advertisement