ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βασίλης Κούκουρας: Πρόσφατα έμαθα ότι η Ελένη Ράντου δεν με ήθελε στη σειρά

Advertisement

Για τη συμμετοχή του στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» που τον στιγμάτισε ως Μάνθο μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «Τhe 2Night Show» ο Βασίλης Κούκουρας.

«Με κρατάει σε μία επικαιρότητα» είπε για τη σειρά που ακόμα παίζεται. «Αυτή η επιτυχία μου έχει δώσει μεγάλη αξία» αναφέρθηκε, τονίζοντας ότι παιδιά 18 ετών τον πλησιάζουν και του λένε ότι τους αρέσει το σήριαλ.

Ο ηθοποιός μίλησε για την Ελένη Ράντου και για το γεγονός ότι δεν τον ήθελε για συνάδελφό του.

«Το έμαθα πρόσφατα. Δηλαδή πριν λίγους μήνες. Αυτό το πρωτοείπε ο Χάρης ο Ρώμας, ότι το είχε πει η Ελένη. Η κοπέλα δεν είναι ότι δεν με ήθελε σαν ηθοποιό. Ήταν κόντρα στο ότι εγώ είμαι πολύ ωραίος» ανέφερε.

«Θα το έκανα, αν μου ζητούσε ο Χάρης να κάνουμε 10 επεισόδια ακόμα» είπε για το ενδεχόμενο να συμμετείχε στο σίκουελ της σειράς.

Η σχέση με τη Βάνα Ραμπότα

Σχέση με την ηθοποιό Βάνα Ραμπότα έχει ο Βασίλης Κούκουρας, που εξήρε τις μαγειρικές της ικανότητες. «Μαγειρεύει όπως δεν μαγειρεύει ίσως κανείς στην Ελλάδα. Μαγειρεύει πάρα πολύ ωραία. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει εστιατόριο» είπε.

«Η Βάνα είναι από αλλού, σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπος» ανέφερε. «Κράτησε η σχέση μας γιατί το θέλαμε και οι δύο», είπε ακόμα ο ηθοποιός.

Το τηλεφώνημα στη Μαρία Λεκάκη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τηλέφωνο τη Μαρία Λεκάκη, την Πέγκι του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Γεια σου ρε Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη», της είπε ο τηλεοπτικός Μάνθος παίρνοντας το ακουστικό και εκείνη γεμάτη χαρά δέχτηκε την επικοινωνία.

«Δεν υπήρχαν κόντρες. Ήμασταν παρέα. Υπήρχαν δομημένοι χαρακτήρες», αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη σειρά, τόνισε όμως ότι θα ήθελε να κάνει κάτι τελείως αντίθετο.

 

Advertisement