ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βασίλης Μίχας – Γη της Ελιάς: Η καταγωγή από την Αλβανία, η κούκλα αδερφή του και η ομοιότητα με τη μητέρα του

Advertisement

Ο Βασίλης Μίχας είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά ήταν η σειρά «Επιστροφή» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, που υποδύθηκε τον Παύλο Σταυρινό.

Φέτος, τον απολαμβάνουμε για ακόμα μία χρονιά στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Γη της Ελιάς».

Βασίλης Μίχας: Η μητέρα και η αδερφή του είναι η μεγάλη του αδυναμία

Βασίλης Μίχας – Γη της Ελιάς: Η καταγωγή από την Αλβανία, η κούκλα αδερφή του και η ομοιότητα με τη μητέρα του - Εικόνα 1

Ο ηθοποιός είχε βρεθεί στο παρελθόν καλεσμένος στο «Night Out» του Θεοχάρη Ιωαννίδη και είχε μιλήσει για την πορεία και την καταγωγή του.

Συγκεκριμένα, είχε εξηγήσει τι πιστεύει πως έχει «κληρονομήσει» από την Αλβανία, από όπου κατάγεται η μητέρα του και τι από την Ελλάδα, από όπου κατάγεται ο πατέρας του.

«Έχω κληρονομήσει την εργατικότητα των Αλβανών σαν λαό τον θαυμάζω πάρα πολύ. Έχουν μια ταπεινότητα στη δουλειά κι αυτό είναι ωραία κληρονομιά. Μιλώ τη γλώσσα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει: «Για την Ελλάδα την ελευθερία, την πνευματικότητα. Είναι ευλογημένο μέρος κι όσο διαβάζω και μαθαίνω, νιώθω όλο και πιο τυχερός γιατί έχω δει και βιώσει πολλά. Δεν είναι μόνο ο αθλητισμός. Παίζει ρόλο κι η περιοχή που μεγάλωσα και κάποια κουτάκια πρέπει να σπάνε».

Ο Βασίλης Μίχας έχει μεγάλη αδυναμία στις γυναίκες της ζωής του, οι οποίες είναι πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα, ενώ όπως θα δείτε στη συνέχεια, η ομορφιά είναι μάλλον κληρονομική στην οικογένεια, καθώς μητέρα και αδερφή είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Βασίλης Μίχας – Γη της Ελιάς: Η καταγωγή από την Αλβανία, η κούκλα αδερφή του και η ομοιότητα με τη μητέρα του - Εικόνα 2

Βασίλης Μίχας – Γη της Ελιάς: Η καταγωγή από την Αλβανία, η κούκλα αδερφή του και η ομοιότητα με τη μητέρα του - Εικόνα 3

 

Πηγή

Advertisement