ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στις Γούβες: «Θεέ μου σε παρακαλώ…»

Advertisement

Φωτιά στην Εύβοια: Δύο συγκλονιστικά βίντεο από τις Ροβιές και τις Γούβες Ευβοίας, μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Τα δύο βίντεο τραβήχτηκαν την ώρα που η φωτιά έφτανε στα χωριά.

Φωτιά στην Εύβοια: Βίντεο ντοκουμέντο από τις φωτιές

Το πρώτο βίντεο τραβήχτηκε στις Γούβες από τον κύριο Επαμεινώνδα Χρυσαΐτη, την ώρα που εκείνος τρέχει για να σωθεί από τις φλόγες. Δεν ακούγεται τίποτα. Μόνο η λαχανιασμένη του φωνή και μία προσευχή. «Θεέ μου σε παρακαλώ. Σε παρακαλώ. Μην μου μου το κάνεις αυτό».

Ο κύριος Επαμεινώνδας Χρυσαΐτης τονίζει στο σχετικό ρεπορτάζ: «Όταν έγινε το μεγάλο μπαμ και καιγόντουσαν τα πάντα τα χρειάστηκα και αρχίσαμε και τρέχαμε. Έχανα τη ζωή μου, έχανα το σπίτι μου τον παράδεισό μου»

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ ακούγεται χαρακτηριστικά: «Όταν η φωτιά μπήκε στο χωριό, οι άντρες έδιωξαν τα γυναικόπαιδα και έμειναν πίσω για να σώσουν τις περιουσίες τους, όπου πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή και όταν η φωτιά πλησίασε, έτρεξαν για να σώσουν τους εαυτούς τους».

Παρόμοιο σκηνικό και στις Ροβιές, όπου οι κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί, ενώ η φωτιά καίει ανενόχλητη. Οι κάτοικοι τρέχουν να σωθούν μέσα σε πυκνό μαύρο καπνό. Κάποιες φορές, καλούνται να πάρουν μία απόφαση, ένα ρίσκο να περάσουν μέσα από τους καπνούς, για να σωθούν.

Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ:

Πηγή: Mega

 

Advertisement