ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βούτηξε μέσα σε πετρελαιοκηλίδα για να σώσει δύο γατάκια που πάλευαν για τη ζωή τους

Advertisement

Όταν ο Ανατόλι Τούπτει άκουσε δυο μικρά γατάκια να ζητούν απελπισμένα βοήθεια, δεν έχασε χρόνο. Ανέλαβε δράση και κατάφερε να τα σώσει από βέβαιο θάνατο..

Ο Ανατόλι είδε τρομαγμένος τα γατάκια να αγωνίζονται με μεγάλη δυσκολία για να κρατηθούν ζωντανά. Είχαν πέσει μέσα σε μια πετρελαιοκηλίδα που δημιουργήθηκε τον περασμένο μήνα στο Nefteyugansk της Ρωσίας.

Βούτηξε μέσα σε πετρελαιοκηλίδα για να σώσει δύο γατάκια που πάλευαν για τη ζωή τους - Εικόνα 1 «Η ψυχή μου δεν μπορούσε να ακούει τις κραυγές τους. Δεν μπορούσα να μην κάνω κάτι. Έτσι πήγα να δω», είπε στους «The Times» της Σιβηρίας. «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει και για αυτό έπρεπε να δω». Βούτηξε μέσα σε πετρελαιοκηλίδα για να σώσει δύο γατάκια που πάλευαν για τη ζωή τους - Εικόνα 3

Ο νεαρός άντρας μπήκε μέσα στη πετρελαιοκηλίδα για να σώσει τα γατάκια. Τα έβγαλε έξω, έβγαλε το μπλουζάκι του και τα τύλιξε για να τα κρατήσει ζεστά.

Βούτηξε μέσα σε πετρελαιοκηλίδα για να σώσει δύο γατάκια που πάλευαν για τη ζωή τους - Εικόνα 5 Στη συνέχεια τα πήρε στο σπίτι του για να τα πλύνει, να τα καθαρίσει και να τους δώσει λίγο φαγητό. Βούτηξε μέσα σε πετρελαιοκηλίδα για να σώσει δύο γατάκια που πάλευαν για τη ζωή τους - Εικόνα 7 «Λίγες μέρες πριν έσωσα κάποιους ανθρώπους όταν βούλιαξε το σκάφος τους. Σήμερα ήταν η μέρα να σώσω τα γατάκια», λέει ο Τούπτει. Βούτηξε μέσα σε πετρελαιοκηλίδα για να σώσει δύο γατάκια που πάλευαν για τη ζωή τους - Εικόνα 9 Σήμερα ο νεαρός Ρώσος έχει πλέον υιοθετήσει τα δυο γατάκια, τα οποία είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

Βούτηξε μέσα σε πετρελαιοκηλίδα για να σώσει δύο γατάκια που πάλευαν για τη ζωή τους - Εικόνα 11

Έχουν γίνει και πολύ καλοί φίλοι με τον σκύλο του όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. Βούτηξε μέσα σε πετρελαιοκηλίδα για να σώσει δύο γατάκια που πάλευαν για τη ζωή τους - Εικόνα 13

Βούτηξε μέσα σε πετρελαιοκηλίδα για να σώσει δύο γατάκια που πάλευαν για τη ζωή τους - Εικόνα 15 Τι υπέροχο αίσιο τέλος!

Πηγή

Advertisement