ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βρέθηκε εγκατελειμένος μέσα σε έναν αχυρώνα και όταν τον κούρεψαν έγινε υπέροχος

Advertisement

Τα τελευταία 24ωρα ο Lazarus, ένας δύσμοιρος σκύλος, έχει γίνει “αστέρι” στο Facebook, αφού η διάσωσή του συγκίνησε χιλιάδες άτομα.

Ο συγκεκριμένος σκύλος ζούσε για 7 χρόνια παρατημένος και εγκλωβισμένος σε έναν αχυρώνα, όπου οι πρώην ιδιοκτήτες του του έδιναν μόνο ελάχιστη τροφή και λίγο νερό. Κάποια στιγμή οι πρώην ιδιοκτήτες χρειάστηκε να λείψουν και ζήτησαν από ένα νεαρό ζευγάρι να εφοδιάζει με λίγη τροφή τον σκύλο.

Βρέθηκε μέσα σε έναν αχυρώνα όταν τον κούρεψαν εμφανίστηκε ο υπέροχος εαυτός του. - Εικόνα 1

Facebook / Amanda Brooke

Το ζευγάρι όταν είδε το χάλι του σκύλου ήρθε σε επαφή με άλλους φιλόζωους και τελικά ήρθαν σε επαφή με το Big Fluffy Dog Rescue των ΗΠΑ και χάρη στη συλλογική προσπάθεια πολλών, ο Lazarus απομακρύνθηκε από τα αφεντικά του που τον παραμελούσαν .

Βρέθηκε μέσα σε έναν αχυρώνα όταν τον κούρεψαν εμφανίστηκε ο υπέροχος εαυτός του. - Εικόνα 2

Facebook / Amanda Brooke

O σκύλος που ζούσε σε άθλιες συνθήκες σε αγρόκτημα στις ΗΠΑ, είχε τόσο μεγάλο, μακρύ και ακούρευτο τρίχωμα που πλέον δεν μπορούσε να κινηθεί, τα πόδια του είχαν ατροφήσει, ήταν υποσιτισμένος και αφυδατωμένος και είχε αρχίσει να εμφανίζει έλκη στο δέρμα του.

Βρέθηκε μέσα σε έναν αχυρώνα όταν τον κούρεψαν εμφανίστηκε ο υπέροχος εαυτός του. - Εικόνα 3

Facebook / Amanda Brooke

Πλέον, όμως είναι κοντοκουρεμένος (και αγνώριστος!) και υγιής και αναζητά νέο σπίτι με χιλιάδες υποψήφιους να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ειδικά αφού η ιστορία του έγινε viral στο Facebook και προβλήθηκε και από τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα το τελευταίο 24ωρο.

Βρέθηκε μέσα σε έναν αχυρώνα όταν τον κούρεψαν εμφανίστηκε ο υπέροχος εαυτός του. - Εικόνα 4

Facebook / Amanda Brooke

Παράλληλα ο Lazarus έχει γίνει το νέο σύμβολο… υπενθύμισης στους ιδιοκτήτες σκύλων πως πρέπει να κουρεύουν τακτικά τα κατοικίδιά τους.

Βρέθηκε μέσα σε έναν αχυρώνα όταν τον κούρεψαν εμφανίστηκε ο υπέροχος εαυτός του. - Εικόνα 5

Facebook / Amanda Brooke

Δείτε το βίντεο

 

Advertisement