ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Την βρήκαν να κοιμάται στην Ομόνοια: Η Νικολούλη εντόπισε την επί 5 μήνες εξαφανισμένη μητέρα από την Κω

Advertisement

Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης της 43χρονης μητέρας από την Κω

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση της 43χρονης Διονυσίας Καραγεωργίου από την Κω.

Στην εκπομπή Φως στο Τούνελ βρέθηκαν κάποιες φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας, στις οποίες εμφανιζόταν μια γυναίκα ταλαιπωρημένη, να κοιμάται στο μετρό της Ομόνοιας.

Η αδελφή της Διονυσίας αμέσως μόλις είδε τις φωτογραφίες, αναγνώρισε την εξαφανισμένη Διονυσία.

«Είδα τις φωτογραφίες και ευτυχώς είναι η αδελφή μου, ήταν πραγματικά ένα δώρο στην οικογένεια μου, είναι η αδελφή μου φανερά ταλαιπωρημένη, κυρία Νικολούλη σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, για την προσπάθεια που κάνατε για να τη βρούμε, ήσασταν η τελευταία μας ελπίδα», είπε στην εκπομπή η αδελφή της.

Η Διονυσία Καραγεωργίου 43 χρόνων, βρέθηκε ταλαιπωρημένη να κοιμάται στο χώρο του μετρό στον σταθμό Ομόνοιας.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την βοήθεια της αστυνομίας, την πλησίασε με διακριτικότητα. Οδηγήθηκε στο Α.Τ. της περιοχής και αστυνομικοί ήρθαν σε επικοινωνία με την οικογένειά της για τις περαιτέρω ενέργειές τους, που θα τη βοηθήσουν να ορθοποδήσει.

Την βρήκαν να κοιμάται στην Ομόνοια: Η Νικολούλη εντόπισε την επί 5 μήνες εξαφανισμένη μητέρα από την Κω - Εικόνα 1

Τηλεθεατές ευαισθητοποιημένοι από την περιπέτεια της Διονυσίας, έστειλαν μες στην εκπομπή φωτογραφίες από μία άστεγη γυναίκα που της έμοιαζε. Το «Τούνελ» τις προώθησε στην αδελφή της, που βγήκε στον αέρα της εκπομπής και επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για την ίδια.

Τα ίχνη της μητέρας είχαν χαθεί από την Κω στα τέλη Ιουνίου. Νησιώτισσα που συνταξίδεψε μαζί της από την Κω στον Πειραιά, ενημέρωσε την εκπομπή και η έρευνα για τον εντοπισμό της επικεντρώθηκε στην περιοχή της Αθήνας. Μία εβδομάδα μετά, η γυναίκα βρέθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον.

Πηγή

Advertisement