ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Χείμαρρος» η σύντροφος του Βαλάντη: «Έπαιξαν παιχνίδι πίσω από την πλάτη του, έπρεπε να φύγει ο Θανάσης»

Advertisement

Στην εκπομπή «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε η σύντροφος του Βαλάντη, Σουζάνα.

Με αφορμή την αποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor, η σύντροφός του, Σουζάνα μίλησε στην εκπομπή και μεταξύ άλλων ανέφερε πως παίχτηκε παιχνίδι πίσω από την πλάτη του τραγουδιστή και πως δεν έπρεπε να φύγει αυτός.

Ο Βαλάντης βρέθηκε στον τάκο μαζί με τους Γιωρίκα Πηλίδη και Θανάση Βισκαδουράκη και τελικά έφυγε ο τραγουδιστής.

Σύντροφος Βαλάντη: «Έπαιξαν παιχνίδι πίσω από την πλάτη του, έπρεπε να φύγει ο Θανάσης»

«Με στεναχώρησε πολύ η αποχώρηση του Βαλάντη. Για μένα θα έπρεπε να είχε παραμείνει στο παιχνίδι και να είχε αποχωρήσει ο Θανάσης. Πιστεύω ότι πίσω από την πλάτη του Βαλάντη έπαιξαν ένα παιχνίδι. Η αφορμή για να στραφούν εναντίον του ήταν το σκηνικό με την Ευρυδίκη, το οποίο και φούντωσαν στο συμβούλιο η Μυριέλλα με την Αθηνά.

Θεωρώ ο Βαλάντης στους αγώνες ήταν δίπλα στα παιδιά και τους βοηθούσε στην καλύβα», ανέφερε.

Σχετικά με το σχόλιο που έκανε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σχολίασε: «Το σχόλιο του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη ακούστηκε ενοχλητικό, αλλά τελικά δεν ήταν τόσο βαρύ για να ξεκινήσει όλη αυτή η κατάσταση εναντίον του. Όμως η Ευρυδίκη εκμεταλλεύτηκε τη φράση του Βαλάντη προς όφελός της και έστρεψε όλη την ομάδα εναντίον του».

«Ο Βαλάντης είναι ένας έντονος χαρακτήρας! Οι συμπαίκτες του είχαν καταλάβει ότι είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας και επειδή είχαν καταλάβει τα κουμπιά του ήξεραν να τον φέρουν στα όριά του. Δεν είναι έτσι στην προσωπική του ζωή, δεν κάνει τέτοιες εκρήξεις. Εγώ έβλεπα άλλον άνθρωπο», ανέφερε μεταξύ άλλων η σύντροφος του πρώην παίκτη του Survivor 5.

Πηγή

Advertisement