ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα χειρότερα μέρη που θα πρέπει να αποφύγεις να κρύψεις μετρητά

Advertisement

Οι άνθρωποι έχουν πολλούς λόγους που δεν χρησιμοποιούν την τράπεζα και επιλέγουν να κρύψουν τα χρήματά τους στο σπίτι. Αν είστε και εσείς ένας από αυτούς που βάζουν τα λεφτά κάτω από το στρώμα, καλύτερα να προσέχετε μιας και δεν είναι πάντα ασφαλές να τα έχετε μέσα στο σπίτι. Την επόμενη φορά που σχεδιάζετε κάτι τέτοιο, θυμηθείτε τις παρακάτω πληροφορίες για να γλυτώσετε από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Παρακάτω θα δείτε τα 8 χειρότερα μέρη για να κρύψετε μετρητά. Καλό θα είναι να τα αποφύγετε!

#1 Στην αυλή8 από τα χειρότερα μέρη για να κρύψετε τα μετρητά έκτακτης ανάγκης. - Εικόνα 1

© keyword-suggestions

Το να θάψετε τα χρήματα στην αυλή σας σίγουρα δεν είναι καλή ιδέα για 3 απλούς λόγους:

-Ο γείτονας μπορεί να σας δει να τα κρύβετε.

-Αν στο κατοικίδιό σας αρέσει να σκάβει τρύπες, μπορεί να τα βρει εύκολα.

-Αν θαφτούν στο χώμα, μια βροχερή ημέρα μπορεί να τα βρείτε κατεστραμμένα από το νερό.

#2 Κάτω από το στρώμα8 από τα χειρότερα μέρη για να κρύψετε τα μετρητά έκτακτης ανάγκης. - Εικόνα 2

© peru21

Παρόλο που το να κρύβει κανείς τα λεφτά κάτω από το στρώμα έχει γίνει κλασσική επιλογή, μην πιστεύετε πως είναι καλή ιδέα επειδή απλά κοιμάστε πάνω τους. Όταν δεν θα είστε στο σπίτι, αυτό θα είναι το πρώτο μέρος στο οποίο θα ψάξουν οι κλέφτες.

#3 Σε σακούλες από ψώνια8 από τα χειρότερα μέρη για να κρύψετε τα μετρητά έκτακτης ανάγκης. - Εικόνα 3

© retifbarcelona

Ακόμα κι αν οι κλέφτες δεν αναζητούν τις αποταμιεύσεις σας σε τυχαίες τσάντες για ψώνια, ίσως τις χρειάζονται για να φέρουν τα πράγματα που έκλεψαν. Δεν θέλετε να τους κάνετε μια άλλη ευχάριστη έκπληξη, έτσι δεν είναι;

#4 Σε παλιά πορτοφόλια και τσάντες8 από τα χειρότερα μέρη για να κρύψετε τα μετρητά έκτακτης ανάγκης. - Εικόνα 4

© aplithelp

Μην τοποθετείτε μετρητά έκτακτης ανάγκης σε παλιά πορτοφόλια και τσάντες. Ακόμα κι αν δεν τα χρησιμοποιείτε πια, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένα καλό μέρος για να τα κρύψετε.

#5 Σε καλάθια πλυντηρίου

8 από τα χειρότερα μέρη για να κρύψετε τα μετρητά έκτακτης ανάγκης. - Εικόνα 5

© gcastd.com

Μπορεί να πιστεύετε πως είναι καλή ιδέα να τα κρύψετε σε ένα καλάθι με βρώμικα ρούχα μιας και κανείς δεν θα ήθελε να τα αγγίξει. Ωστόσο, οι κλέφτες χρησιμοποιούν τα καλάθια για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία τους. Οπότε, τα καλάθια πλυντηρίου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται.

#6 Πίσω από το κάδρο μιας εικόνας ή μιας φωτογραφίας8 από τα χειρότερα μέρη για να κρύψετε τα μετρητά έκτακτης ανάγκης. - Εικόνα 6

© telemama

Είναι επίσης κλασσική κρυψώνα. Οι κλέφτες παρακολουθούν ταινίες όπως όλος ο κόσμος και δεν θα διστάσουν να ψάξουν για «ύπουλες» κρυψώνες ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα σπάσουν τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις σας.

#7 Σε χρηματοκιβώτια που δεν είναι βιδωμένα κάπου.8 από τα χειρότερα μέρη για να κρύψετε τα μετρητά έκτακτης ανάγκης. - Εικόνα 7

© comohacerpara

Δεν έχει σημασία αν είναι μικρό ή μεγάλο, η ασφάλειά σας είναι άχρηστη αν οι κλέφτες μπορούν να την μεταφέρουν. Είναι καλή ιδέα να ασφαλίσετε το χρηματοκιβώτιο βιδώνοντάς το ώστε να μην μπορούν να το μεταφέρουν. Ένας τοίχος, το δάπεδο ή ακόμη και ένα βαρύ έπιπλο είναι καλή επιλογή για αυτό.

# Σε συρτάρια και ντουλάπες8 από τα χειρότερα μέρη για να κρύψετε τα μετρητά έκτακτης ανάγκης. - Εικόνα 8

© bricolaje10

Ούτε τα συρτάρια, ούτε οι ντουλάπες είναι ασφαλή μέρη για να κρύψετε τα χρήματά σας. Οι κλέφτες συχνά έχουν μαζί τους κατσαβίδια και λοστούς, οπότε τα κλειστά/κλειδωμένα έπιπλα είναι από τα μέρη που θα ψάξουν πρώτα.

Αν πιστεύετε πως δεν έχετε άλλες καλές κρυψώνες για τα χρήματα, δοκιμάστε τις παρακάτω προτάσεις:

-Τυλίξτε τα χρήματά σας σε μια πλαστική σακούλα και κολλήστε την στο κάτω μέρος του πάγκου της κουζίνας ή στο κάτω μέρος του κουτιού με τα παιχνίδια του παιδιού σας (η καλύτερη επιλογή είναι να δημιουργήσετε ένα ψεύτικο κατώτατο σημείο σ ‘αυτό).

-Τοποθετήστε τα λεφτά σε ένα αδιάβροχο τάπερ που θα αποθηκεύσετε στο χαμηλότερο συρτάρι του ψυγείου ή του καταψύκτη σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν γράφει «Παγωτά» ή κάτι άλλο λαχταριστό που οι κλέφτες θα θελήσουν να δοκιμάσουν.

-Κρύψτε τις αποταμιεύσεις ανάμεσα σε κουμπιά, κλωστές και άλλα σύνεργα ραψίματος. Τα χρήματα θα παραμείνουν εκεί εκτός κι αν οι κλέφτες αποφασίσουν πως θέλουν να ράψουν κάτι.

-Κρύψτε τα χρήματα σε παλιά παπούτσια, ρούχα ή σε έναν παλιό υπολογιστή που δεν λειτουργεί πλέον. Βεβαιωθείτε πως όλα αυτά μοιάζουν με σκουπίδια που δεν έχετε πετάξει ακόμη.

 

Advertisement