ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τη χώρισε για τα μάτια της Ναταλίας Τσαλίκη: Η άγνωστη 1η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου και ο γάμος που δε κράτησε

Advertisement

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς στο χώρο της υποκριτικής με σπουδαίο ταλέντο, ο οποίος παράλληλα προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του.

Ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1952. Τα παιδικά του χρόνια τα έζησε στην Πλάκα όπου πήγε σχολείο ενώ και η μετέπειτα σχολή του ήταν κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Ο ίδιος σημειώνει μέχρι και σήμερα μεγάλη επιτυχία στο χώρο της υποκριτικής, μέσα από το θέατρο και την τηλεόραση.

Τη χώρισε για τα μάτια της Ναταλίας Τσαλίκη: Η άγνωστη 1η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου και ο γάμος που δε κράτησε - Εικόνα 1

Γιάννης Μπέζος: Η αποκάλυψη για τον άγνωστο γάμο του ηθοποιού

Ο Γιάννης Μπέζος είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Ναταλία Τσαλίκη: Αυτό που ίσως δεν είναι πολύ γνωστό είναι πως ο ηθοποιός έχει παντρευτεί άλλη μια φορά, όπως είχε εξομολογηθεί πριν από μερικά χρόνια στη Real News μιλώντας για τη Ναταλία Τσαλίκη:

«Γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, το 1984. Όταν τη γνώρισα ήμουν παντρεμένος. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε παντρευτεί μικροί. Ήμασταν κάπως επιπόλαιοι. Και στα τελειώματα εκείνου του γάμου συνάντησα τη Ναταλία με την οποία δέθηκα πάρα πολύ. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που επικοινωνώ πραγματικά και επί της ουσίας».

Πηγή

Advertisement