ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Όλη σας τη ζωή Χρησιμοποιείτε τα Post-it με Λάθος Τρόπο. Δείτε το Σωστό…

Advertisement

Ετοιμαστείτε να αλλάξει η ζωή σας με αυτή τη συμβουλή που θα σας δώσουμε. Για όσους χρησιμοποιούν Post-it, η τεχνική αυτή είναι πραγματικά ιδανική και θα σας κάνει να αναρωτηθείτε γιατί δεν το σκεφτήκατε νωρίτερα. Συνήθως, όταν προσπαθήσετε να κολλήστε ένα τέτοιο σημείωμα, παίρνει αυτή την κλίση, σωστά; Για κάποιο λόγο πρέπει απλά να αποδεχτούμε ότι θα συμβαίνει και να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Δείτε τι κάνουμε οι περισσότεροι, που είναι εντελώς λάθος: Όλη σας τη ζωή Χρησιμοποιείτε τα Post-it με Λάθος Τρόπο. Δείτε το Σωστό… - Εικόνα1 Απ’ότι φαίνεται δεν χρειάζεται πια να ζούμε έτσι! Το πρόβλημα είναι ότι πάντα τραβάμε το σημείωμα από τη λάθος πλευρά

Δείτε πώς είναι ο σωστός τρόπος: Όλη σας τη ζωή Χρησιμοποιείτε τα Post-it με Λάθος Τρόπο. Δείτε το Σωστό… - Εικόνα2 Είδατε; Δεν είναι εκπληκτικό; Εάν απλά το ξεκολλήσεις από την πλευρά που έχει την κόλλα, δεν θα πάρει καθόλου κλίση!

Έτσι, θα είναι λείο και εύχρηστο! Όλη σας τη ζωή Χρησιμοποιείτε τα Post-it με Λάθος Τρόπο. Δείτε το Σωστό… - Εικόνα3 Είναι τόσο όμορφο που έχουμε συγκινηθεί. Νιώθουμε πως η ζωή μας έχει αλλάξει, έστω και για λίγο.Σε ευχαριστούμε διαδίκτυο!

Πηγή

Advertisement