ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χρήστες του διαδικτύου αποκάλεσαν τον φίλο της χοντρό. Η απάντηση της; Ανεκτίμητη!

Advertisement

Η 21χρονη Ashley και ο φίλος της Christopher, όχι μόνο μοιράζονται μια μεγάλη αγάπη, αλλά και μια παιχνιδιάρικη αίσθηση του χιούμορ.

Όταν η Ashley έπιασε την ανθοδέσμη σε ένα γάμο ενός φιλικού τους ζευγαριού, ο Christopher θεώρησε αστείο να ανεβάσει τη φωτογραφία στο διαδίκτυο προσθέτοντας ως λεζάντα τη φράση:

«Έπιασε την ανθοδέσμη και.. τώρα έχω μπελάδες».

Στη φωτογραφία ο Christopher δείχνει σοκαρισμένος! Χρήστες του διαδικτύου αποκάλεσαν τον φίλο της χοντρό. Η απάντηση της; Ανεκτίμητη! - Εικόνα 1 Σχεδόν αμέσως μόλις η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, έγινε viral. Αλλά για τους λάθος λόγους..

Τα σχόλια ήταν σχεδόν όλα επικριτικά. Το ζευγάρι για πάνω από δυόμισι χρόνια έγινε δέκτης σχολίων όπως «Αυτός ο χοντρός θα πρέπει να χοροπηδά από τη χαρά του που ένα κορίτσι σαν αυτό, το σκέφτεται έστω να τον παντρευτεί».

Ο Christopher αντιμετώπισε τα αρνητικά σχόλια με χιούμορ.

«Ήμουν παχουλός για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου και έτσι έχω συνηθίσει τα προσβλητικά σχόλια και τα σκληρά αστεία. Ξέρω ποιος είμαι και για αυτό πραγματικά δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι για μένα. Είναι απλά τρολ που κάθονται πίσω από τους υπολογιστές τους. Δεν μας ξέρουν και δεν μπορούν να μιλούν για εμάς. Για αυτό ειλικρινά δεν με ενοχλούν καθόλου». Χρήστες του διαδικτύου αποκάλεσαν τον φίλο της χοντρό. Η απάντηση της; Ανεκτίμητη! - Εικόνα 5

Η Ashley δεν άφησε τον αγαπημένο της να περάσει μόνος του αυτή τη δοκιμασία. Προσπάθησε να τον υπερασπιστεί με τον δικό της τρόπο δημοσιεύοντας σχόλια όπως αυτό:

«Λοιπόν επιτρέψτε μου να σας πω: Έχω κερδίσει το τζακ ποτ με τον Christopher. Μπορεί να μην έχει τους γυμνασμένους κοιλιακούς που όλα τα κορίτσια θέλουν σε έναν άντρα, αλλά γιατί πραγματικά αυτό να παίζει ρόλο σε κάποιον που θέλεις να περάσεις την ζωή σου μαζί του;» Χρήστες του διαδικτύου αποκάλεσαν τον φίλο της χοντρό. Η απάντηση της; Ανεκτίμητη! - Εικόνα 7 «Είναι τόσο καλός και υπομονετικός. Μου δείχνει πάντα πως με αγαπά με πολλούς μικρούς τρόπους. Είναι ο καλύτερος μου φίλος. Τον αγαπώ γι ‘αυτό που είναι και αυτός με αγαπά για αυτό που είμαι. Κατανόηση, αγάπη και χιούμορ είναι τόσο σπάνιο να βρεις σήμερα σε κάποιον άντρα.

Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι (όπως και πολλά άλλα μικρά κορίτσια) ονειρευόμουν τον άντρα που θα περάσω τη ζωή μου μαζί του. Μόλις πίστεψα στο θεό είδα πολλά παραδείγματα όμορφων γάμων και σχέσεων. Αυτό ήθελα και εγώ.Ο Θεός είδε τις επιθυμίες της καρδιάς μου και μου έδωσε τον Christopher. Με φέρνει πιο κοντά στο Θεό μέσω της προσευχής και της αγάπη του. Ξέρω ότι ο Θεός θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα πάντα γιατί μαζί είμαστε μια ανίκητη ομάδα».

Χρήστες του διαδικτύου αποκάλεσαν τον φίλο της χοντρό. Η απάντηση της; Ανεκτίμητη! - Εικόνα 9

Το ευτυχισμένο ζευγάρι υποστηρίζει ότι αυτή η εμπειρία, τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Η ιστορία της Ashley και του Christopher αποδεικνύει ότι η εσωτερική ομορφιά έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από την εξωτερική εμφάνιση.

Πηγή

Advertisement