ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το γαλλικό μανικιούρ σας

Advertisement

Το γαλλικό manicure είναι μια διαχρονική επιλογή. Δείχνει πάντα κομψό και ταιριάζει σε όλες.

Το γαλλικό μανικιούρ έγινε γνωστό 1976. Ήταν το δημιούργημα του Jeff Pink,  ιδρυτή του Orly. Παρόλου την ονομασία του, γαλλικό μανικιούρ έχει αμερικάνικες ρίζες. Ήταν πραγματικά μια ιστορία του Hollywood.

Σε αυτή τη φωτογραφική συλλογή θα δούμε 10 διαφορετικές εκδόσεις του γαλλικό manicure που είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

10 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το γαλλικό μανικιούρ σας - Εικόνα 1 10 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το γαλλικό μανικιούρ σας - Εικόνα 2 10 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το γαλλικό μανικιούρ σας - Εικόνα 3 10 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το γαλλικό μανικιούρ σας - Εικόνα 4 10 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το γαλλικό μανικιούρ σας - Εικόνα 5 10 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το γαλλικό μανικιούρ σας - Εικόνα 6 10 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το γαλλικό μανικιούρ σας - Εικόνα 7 10 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το γαλλικό μανικιούρ σας - Εικόνα 8 10 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το γαλλικό μανικιούρ σας - Εικόνα 9 10 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε το γαλλικό μανικιούρ σας - Εικόνα 10

 

Advertisement