ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα 3 ζώδια που ζηλεύουν παράφορα

Advertisement

Η ζήλια: ο φόβος ή η ανησυχία για πιθανή απιστία αγαπημένου προσώπου: «όταν τον είδε να χορεύει με άλλη, ένιωσε έντονη». Δεν τα λέμε μεις, το λεξικό του Μπαμπινιώτη. Ζήλια λοιπόν, αυτό το συναίσθημα που κατατρώει τις ψυχές και τα μυαλά όπως ο μυρμηγκοφάγος τον τερμίτη. Που χαλάει τα σπίτια μας όπως τα 7,8 της κλίμακας Ρίχτερ. «Δεν ζηλεύουν όλες κι όλοι το ίδιο, σύμφωνοι. Κάποιοι του δίνουν και καταλαβαίνει. Θες από ανασφάλεια, θες γιατί έχουν φάει χώμα στο παρελθόν, θες γιατί έχουν όλους τους πλανήτες στον Σκορπιό; Τα τρία ζώδια που θα δεις παρακάτω, κάνουν τη σκηνή ζηλοτυπίας όπως ο Ιωάννης Μελισσανίδης την τρίπλη κωλοτούμπα. Εύκολα.

Καρκίνος Κάποιοι λένε ότι οι Καρκίνοι ξέρουν να κρύβουν τη ζήλια τους. Μπα. Απλά την καμουφλάρουν κάπως, και όχι πάντα με επιτυχία. Τους βγαίνει με νεύρα, τους βγαίνει με στανιό, το παίζουν αδιάφοροι, αλλά η μαύρη αλήθεια είναι πως τους τρώει δίχως έλεος γιατί γενικώς είναι του πάθους και του δράματος, οπότε καλύτερη ευκαιρία από το να τρελαίνονται, να κάνουν σκηνές, να κλείνουν τηλέφωνα για να τους ψάχνεις και να μην ασχολείσαι με το οτιδήποτε άλλο κάνεις στη ζωή σου όσο τους κρατάει η κρίση της ζήλιας, δεν υπάρχει. Αρχικά κάνουν προσπάθεια να είναι κύριοι και κυρίες, μάταιος κόπος οπότε ακολουθεί η έκρηξη του συναισθηματικού τους Βεζούβιου. Μην ψάξεις το καπάκι, άσ΄το να τρέξει. Όπως καταλαβαίνεις, το να κάνεις τον Καρκίνο να ζηλέψει δεν είναι δα και κανένα κατόρθωμα.

Λέων Όταν κάποιος θεωρεί πως είναι καλύτερος/ομορφότερος/εξυπνότερος/πλουσιότερος/ελκυστικότερος απ’ όλους και εσύ του πατάς τοιουτοτρόπως τον κάλο, θα υποστείς τις συνέπειες. Το Λιοντάρι δεν ζηλεύει από ανασφάλεια, ντοπάρεται από δαύτην (τη ζήλια ντε). Θα δει πού μιλάς, πώς μιλάς και γιατί μιλάς. Πώς κοιτάς και πώς αντιδράς στον υποτιθέμενο εχθρό. Για κάθε σπιθαμή της προσοχής που θα δείξεις εκεί που δεν πρέπει, θα το πληρώσεις ακριβά. Ο Λέοντας αναπνέει για να υπάρχει στο επίκεντρο και διεκδικεί μετά μανίας αυτόν που επιθυμεί. Ο έpωτας με τον Λέων είναι συναρπαστικός, αν δεν σταθείς στο ύψος σου, σου το βγάζει από τη μύτη.

Σκορπιός Το να πιάσουμε συζήτηση γύρω από το αν ζηλεύει ένας Σκορπιός είναι μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου κι από κουβέντα για τo αν η Βόρεια Κορέα είναι μία προοδευτική χώρα. Ο Σκορπιός είναι το Νο1 κτητικό ζώδιο της αστρολογικής δωδεκάδας, αξιώνει την απόλυτη αποκλειστικότητα και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Εκφράζει τη ζήλια με μηδενική χάρη και με μπουμπουνιστή επιθετικότητα, οπότε μην κάνεις το λάθος και πας να τον τσιγκλίσεις σοβαρά για να κερδίσεις το ενδιαφέρον του. Βασικά, να ξέρεις κάτι: αν σε θέλει, σε θέλει, δεν χρειάζονται παιχνιδάκια. Αν εσύ δεν ξέρεις τι θες, λυπάμαι, θα γίνει χαμός.

 

ladylike.gr

Advertisement